Våra tjänster

Electrocenter i Stenungsund erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Vi erbjuder även reparation av bränslevärmare, renovering av startmotor och reparation av båtvärmare. Klicka nedan för mer information om respektive tjänst.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Vi på Electrocenter förstår att varje fordon är unikt, och vi anpassar våra diagnostiska system efter behov.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på Electrocenter garanterar säkerheten i din bil.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Electrocenter i Stenungsund är stolta över att vara en del av Bosch Car Service-verkstäderna och erbjuder fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt.

Professionell service för el- och hybridfordon

Välj Electrocenter för din el- eller hybridbilservice och låt oss hjälpa dig att hålla din bil i optimalt skick. Boka din nästa service med oss och upplev skillnaden med vårt kunniga team och vårt starka partnerskap med Bosch.

Professionell kontroll

Electrocenter i Stenungsund är din pålitliga partner för professionella inspektioner och underhållsarbeten, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa tjänster utan att förlora tillverkarens garantier, även för nya fordon.

AC-Service

<br>Om din luftkonditionering inte kyler eller filtrerar lika effektivt som du önskar, kan det leda till en mindre fräsch atmosfär i bilen. Lösningen på detta är en årlig luftkonditioneringsservice hos Electrocenter.

Professionell hälsokontroll

För att försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick erbjuder vi på Electrocenter i Stenungsund en noggrann hälsokontroll. Vår process är snabb och noggrann till ett rimligt pris.