Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Electrocenter i Stenungsund är stolta över att vara en del av Bosch Car Service-verkstäderna och erbjuder fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt.

Få ut det mesta av din bil

Electrocenter i Stenungsund är stolta över att vara en del av Bosch Car Service-nätverket och erbjuder fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt. Dessa tester är avgörande för att säkerställa att ditt fordon följer gällande lagar och föreskrifter. Vi strävar efter att utföra dessa tester med högsta precision och enligt etablerade standarder.

Först och främst genomförs avgastester för att mäta nivån av avgasutsläpp från ditt fordon och kontrollera att dessa ligger inom lagens gränser för miljö och hälsa. Efter detta utförs fordonskontrollen, där en oberoende expert granskar fordonets säkerhet och godkänner det om testresultaten uppfyller de fastställda kraven.

Vår verkstad är redo att hjälpa dig när det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest. Om du önskar kan vi även genomföra en förhandskontroll för att identifiera och åtgärda eventuella problem i förväg. Vi sätter din säkerhet och ditt fordon i fokus och strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig.

Kontakta Electrocenter i Stenungsund för att boka tid inför din nästa kontrollbesiktning och avgastest, och låt oss se till att ditt fordon uppfyller alla krav och är redo för vägen.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Förberedelse för inspektion

Kom igenom inspektionen snabbt och enkelt

Bra att veta

Snabbt och enkelt för godkänd besiktning

Bosch Car Service-verkstäderna utför kombinerade fordonskontroller och avgastester i enlighet med gällande lagar. För att undvika onödig miljöpåverkan använder vår personal alltid den senaste testutrustningen från Bosch. När testerna är utförda får du självklart alla test- och mätprotokoll för arbetet som utförts på ditt fordon. Vi har dessutom ett nära samarbete med officiella övervakningsorgan, så som DEKRA och Swedac.

Grundkontroll för ökad säkerhet

De bra nyheterna först: Antalet döda i trafiken minskar. Och nu det negativa: Det finns allvarliga fel på cirka 25 % av alla fordon på vägarna. Grundkontrollen som utförs av Bosch Car Service ger tillförlitlig information om ditt fordon är trafikdugligt eller inte. Detta förhindrar inte bara olyckor, det hjälper dig även att slippa undan böter och dyra reparationer. Man ska dock alltid följa det serviceintervall som anges för fordonet.

Är det dags för fordonskontroll

Du kan boka din kontroll hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att ge dig en likvärdig tillverkares service baserat på din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss ​​först, kan du ringa oss eller skicka ett mejl.

Expertrådgivning

”Visste du att… Besiktning och avgastest ska utföras en gång per år (eller baserat på bilens ålder). Nya bilar har sin första besiktning efter tre år, därefter två år och därefter varje år. För att säkerställa att bilen klarar kontrollen rekommenderar vi att du gör en preliminärkontroll hos en Bosch Car Service-verkstad, då kontrollerar våra tekniker bl.a. att lampor och bromsar fungerar som de ska och kan samtidigt åtgärda eventuella brister.”