Våra tjänster

Electrocenter i Stenungsund erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Vi erbjuder även reparation av bränslevärmare, renovering av startmotor och reparation av båtvärmare. Klicka nedan för mer information om respektive tjänst.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Renovering av startmotorer/generatorer

Har du problem med din bils startmotor? Oroa dig inte, vår erfarna och certifierade personal står redo att ge din startmotor nytt liv.

Elektronisk service och diagnos

På Electrocenter i Stenungsund står vi redo att erbjuda en heltäckande palett av elektrisk och elektronisk service för ditt fordon. Från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons avancerade datoriserade system till att kontrollera och byta batteriet, har vårt kunniga team den tekniska expertisen som krävs för att hålla din bil i optimalt skick.

Batterikontroll

En enkel batterikontroll från oss på Electrocenter hjälper dig att undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Vi på Electrocenter förstår att varje fordon är unikt, och vi anpassar våra diagnostiska system efter behov.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på Electrocenter garanterar säkerheten i din bil.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Electrocenter i Stenungsund är stolta över att vara en del av Bosch Car Service-verkstäderna och erbjuder fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt.

Professionell service för el- och hybridfordon

Välj Electrocenter för din el- eller hybridbilservice och låt oss hjälpa dig att hålla din bil i optimalt skick. Boka din nästa service med oss och upplev skillnaden med vårt kunniga team och vårt starka partnerskap med Bosch.

Professionell kontroll

Electrocenter i Stenungsund är din pålitliga partner för professionella inspektioner och underhållsarbeten, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa tjänster utan att förlora tillverkarens garantier, även för nya fordon.

AC-Service

<br>Om din luftkonditionering inte kyler eller filtrerar lika effektivt som du önskar, kan det leda till en mindre fräsch atmosfär i bilen. Lösningen på detta är en årlig luftkonditioneringsservice hos Electrocenter.

Professionell hälsokontroll

För att försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick erbjuder vi på Electrocenter i Stenungsund en noggrann hälsokontroll. Vår process är snabb och noggrann till ett rimligt pris.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

<br>Electrocenter är dedikerade till att hantera de tekniska utmaningarna med moderna fordon. Vårt erfarna team av tekniker och specialister använder den senaste diagnostikutrustningen och har omfattande expertis för att analysera och lösa problem i fordonens avancerade motorstyrningssystem.

Olje- och filterbyte

Att välja Electrocenter för ditt olje- och filterbyte är inte bara en rutinservice; det är en investering i din motors långsiktiga hälsa och prestanda.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Vårt engagerade team står redo att ta itu med alla problem som kan uppstå med ditt fordons ljus- och signalsystem. Vi förstår vikten av att ha fungerande ljus för säker körning och ser till att dina lampor är i toppskick.

Bilreparation och service

Reparation av båtvärmare

Om din båtvärmare inte fungerar som den ska, låt vårt erfarna och kompetenta team återställa dess prestanda så att du kan njuta av komfortabla och problemfria stunder på vattnet.

Reparation av bränslevärmare

Högkvalitativa reparationer av bränslevärmaren i din bil. Om din bränslevärmare inte fungerar som den ska, låt vårt erfarna team på Electrocenter ge dig professionell och pålitlig service för att se till att du håller dig varm och bekväm när du tar dig fram på vägarna.<br><br>

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer och service och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör. Electrocenter i Stenungsund är din pålitliga partner för bilreparationer.

Bilservice

Boka din nästa bilservice på Electrocenter i Stenungsund. Våra kunniga tekniker använder den senaste utrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att noggrant genomföra en service som håller din bil säker och pålitlig.