Motordiagnostisk kontroll


Electrocenter är dedikerade till att hantera de tekniska utmaningarna med moderna fordon. Vårt erfarna team av tekniker och specialister använder den senaste diagnostikutrustningen och har omfattande expertis för att analysera och lösa problem i fordonens avancerade motorstyrningssystem.

Få ut det mesta av din bil

På Electrocenter i Stenungsund förstår vi den ökande komplexiteten hos moderna fordon och tar itu med dessa utmaningar med hjälp av den senaste diagnostikutrustningen och har en omfattande expertis om bilar och deras avancerade tekniska system. Våra systemspecialister är dedikerade till att analysera varje bil noggrant och säkerställa dess övergripande prestanda och effektivitet.

Genom att använda avancerad diagnostikutrustning kan vi exakt avläsa och tolka information från bilens motorstyrningssystem. Detta gör det möjligt för oss att identifiera eventuella fel, optimeringsmöjligheter och att säkerställa att bilens motor fungerar på bästa sätt.

Motordiagnostisk kontroll

Felanalys med den senaste diagnostikutrustningen

Justering för optimal prestanda och emissioner

För alla vanliga fordon och motorstyrningssystem

Verkstadspersonal utbildad på avancerad nivå

Bra att veta

Avancerad feldiagnos och senaste kunskapen

Vår verkstad använder alltid toppmodern teknik eftersom moderna bilar i allt högre grad förlitar sig på komplexa elektroniska system och utrustning. Med modern testutrustning och specialiserad programvara kan våra mekaniker snabbt identifiera och åtgärda fel på ett professionellt sätt.
Alla tekniker i vår verkstad genomgår omfattande och regelbunden utbildning för att hålla sig uppdaterade om de senaste tekniska framstegen, vilket gör att de kan hitta även de mest komplicerade elektroniska felen.

Djup teknisk kompetens

Bränsleinsprutningssystemen som används i moderna bilar är mycket känsliga och kan drabbas av olika tekniska problem om de inte regelbundet inspekteras. Våra kunniga tekniker har detaljerad kunskap om vanliga motorstyrningssystem och de senaste högtrycksbränsleinsprutningssystemen, från avgasbaserade turboladdare till tändningskontrollmoduler.

De flesta biltillverkare använder idag Bosch-motorstyrningssystem för sina bensin- och dieselmotorer. Om du stöter på ett problem med din bil är teknikerna i vår verkstad välutrustade för att identifiera orsaken med hjälp av sin omfattande expertis och datorbaserade systemkontroller.

Hållbarhet från Bosch

Lambdasonden, utvecklad av Bosch 1976, används nu av nästan alla biltillverkare i Europa. Sensorn är en av nyckelteknologierna för att minska utsläpp och bränsleförbrukning. Om din bils insprutnings- eller avgassystem inte fungerar optimalt rekommenderar vi att vår verkstad utför nödvändig service eller reparation, eftersom vi har direkt expertis från Bosch.

Behöver du en motor diagnostisk kontroll?

När din bil behöver expertis för att möta de tekniska kraven i dagens fordonsvärld, välj Electrocenter i Stenungsund för professionell service och noggrann diagnostik. Vi är här för att säkerställa att din bil presterar på toppnivå i den moderna teknologins era.

Vårt experttips

”Visste du att när lambdasonden fungerar optimalt kan den spara upp till 15% av dina bränsleutgifter? Den är kärnan i utsläppsreducering och säkerställer automatisk överensstämmelse med alla utsläppsbegränsningar samt förhindrar skador på katalysatorn. Så det är en bra idé att låta en av våra tekniker kontrollera lambdasonden varje 30 000 km.”