Våra tjänster

Electrocenter i Stenungsund erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Vi erbjuder även reparation av bränslevärmare, renovering av startmotor och reparation av båtvärmare. Klicka nedan för mer information om respektive tjänst.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Bilreparation och service

Reparation av båtvärmare

Om din båtvärmare inte fungerar som den ska, låt vårt erfarna och kompetenta team återställa dess prestanda så att du kan njuta av komfortabla och problemfria stunder på vattnet.

Reparation av bränslevärmare

Högkvalitativa reparationer av bränslevärmaren i din bil. Om din bränslevärmare inte fungerar som den ska, låt vårt erfarna team på Electrocenter ge dig professionell och pålitlig service för att se till att du håller dig varm och bekväm när du tar dig fram på vägarna.<br><br>

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer och service och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör. Electrocenter i Stenungsund är din pålitliga partner för bilreparationer.

Bilservice

Boka din nästa bilservice på Electrocenter i Stenungsund. Våra kunniga tekniker använder den senaste utrustningen och högkvalitativa produkter från Bosch för att noggrant genomföra en service som håller din bil säker och pålitlig.